Tjen penger på domenehandel

Det finnes mange markeder der ute i det vidstrakte land som det er mulig å tjene penger på. Som ung husker du kanskje at du måkte naboens innkjørsel, eller klipte gresset deres. Kanskje gikk du som avisbud på ungdomskolen, eller hjalp til med vask for din bestemor. Opp gjennom årene har vi tatt oss mange småjobber, men så sant vi får den ene store jobben, så stopper liksom viljen til å tjene enda litt mer opp. Det er her det derimot finnes så ufattelig mange gode alternativer til å tjene litt ekstra penger.

Et meget godt eksempel på dette er domenehandel, som er en prosess de fleste av oss går gjennom på ett eller annet stadium i livet. Enten det er for å lage vår egen hjemmeside, eller for å lage en nettside for en bedrift, så trenger vi et domene knyttet til siden. Det samme gjelder for en e-post. Da må vi selvfølgelig finne en tjeneste som selger domener, for deretter å finne et rimelig alternativ. Allikevel er dette ofte alt vi legger i det. Men har vi noensinne tenkt på den verdien som ligger i et domene for oss? Om domenet er bra nok, så hadde vi tross alt betalt en god del mer, og det er slik enkelte mennesker tjener på domenehandel!

Finn et billig domene, og selg det dyrt!

De fleste som følger med i mediene har fått med seg store navneendringer slik som Statoil til Equinor, og ikke minst nyligere NSB til VY. Uansett hva en tenker om navneendringene, så er det et aspekt som er veldig interessant her. Begge de statlige selskapene betalt helt ekstremt store summer for endringen, og mye gikk til å betale for domener fra de rettmessige eierne. Dette understreker at om du eier de riktige domene til riktig tid, så kan du virkelig bli rik av deg.

Det å finne et billig domene kan rett og slett snu opp ned på ditt liv. For eksempel kan det være lurt å følge med på trender. Det dyreste domenet i Norges historie var for eksempel Forbrukslån.com. Den heldige selgeren fulgte med i bransjen, og de fikk med seg at forbrukslån kom til å ta av. Mange lignende suksesshistorier finnes også innenfor casinobransjen. Dessuten kan en, dersom en er interessert i teknologi, plukke opp domenet for den neste store teknologien, lignende for eksempel Bitcoin eller kryptovaluta generelt. Er en frempå tidlig kan en få domenet for en hundrelapp, for deretter å selge for flere titalls og kanskje over hundre tusen i løpet av et par år.

Andre viktige faktorer ved domener

Selv om et billig domene, og selvfølgelig et godt navn er viktig, så finnes det andre ting som også teller mye. Om domenet for eksempel er registrert av andre tidligere, så kan det være stor verdi i de linkene som er sendt til domenet. Dette kan bety at domenet for eksempel har lettere for å ranke i søkemotorens resultater.

Så vær oppmerksom på domenehandel, og ikke la det bare bli med den ene gangen. Du kan nemlig tjene ganske så gode penger på en slik business!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *