De 8 største trendene: Hvordan får du ditt hjem til å se ut i 2018

Når året går tomt, er det alltid spennende å se frem til en ny begynnelse og lure på hva som venter på oss i det nye året.
Generelt sett har utviklingen i både interiør og mote blitt mye mer fragmentert enn de siste takket være sosiale medier som forbrukes, men det er noen dominerende trender som samlet tar tak i mange av oss.
Ta en titt på tåkeboksen for 2018 og se hva som venter på oss med fine farger og deilige materialer til hjemmet.

Grønnere grøn

Vi så allerede den grønne fargen på alt fra puter til veggen i 2017, men der før dukket opp som støvete nyanser, de blir lysere, mer mettet i 2018 og er også sprer seg fra veggene og små flater av stoffer til flere steder i hjemmet .

Mange steder vil de også bli ledsaget av kontraster, som den rødlige stolen på det første bildet.

Mer glass

I lang tid vi jaget keramikk finner til bordet, men flere av oss er stille begynner å inviterte spesielle briller på bordet, og denne trenden vil bare øke. Dette gjelder spesielt for farget glass og glass som en del av et verktøyobjekt – for eksempel foten til en lampe.

Miss. lilla

Hvert år touting Pantone farge til å bli årets farge, og denne gangen er det fargen ‘Ultraviolet’ som har kjørt med den prestisjetunge tittelen. Fargen er en frisk lilla som ikke har vært i søkelyset før. Men det er nå at fargepaletten fra 80-tallet generelt får en renessanse. Hvis den friske lilla fargen gjør veien alvorlig på disse kanter, vil tiden vise. Men det vil kreve en så langt oversatt.

#OnwednesdayswewearPINK

Som du kanskje har sett i forbindelse med antrekket bilder på Instagram, så er det populært å hoppe i rosa på onsdag med referanse til filmen «Mean Girls». I boligbygging gjør vi det hele året. Under alle omstendigheter er en av de store trendene, som går blant de mange prediktorer, det de kaller «millenial rosa». En fersk rosa – ikke forvekslet med neonrosa.
Det ses på begge etasjer, møbler og vegger. Er du sunn?

Eik er i forkledning

Trenden med røkt eik, både som fronter på kjøkkenet eller som møbler for møbler, er fortsatt høy. Generelt beveger vi oss lenger og lenger unna de trygge hvite og populære møblerklassikerne i eik, og får kjærlig konkurranse om mørkere skoger. Ikke bekymre deg, de er ganske fine.

Formet fliser

Det har lenge vært populært med marokkanske fliser på bad og vegger, men en annen tendens blir også et sted i våre (indre) hjerter. Nemlig, de geometriske fliser, som kan variere fra seks til åtte til buede i havfrue mønstre og mye mer.

Greige er den nye grå

Grå har vært en hit lenge, som et nøytralt supplement til hvite vegger. Og nå er det tid for noe å skje på den grå fronten. Fra å bruke kalde gråtoner flytter vi inn i den litt varmere «greige», som er grå blandet med beige, som du kanskje har funnet ut.
Fargen er velegnet i rom hvor det er fred, som et soverom eller en stue.

Tone i tone

I tillegg til de spesielt utvalgte farger for 2018 vil være den generelle utviklingen av våre fargevalg som vi velger dem tone-på-tone, slik at på denne måten utfyller hverandre på en harmonisk fargespill som tiltrekker seg oppmerksomhet uten å lage støy. Fargene som vanligvis kommer i spill er ferske farger som grønn, rosa, lilla og sannsynligvis også mørkblå (hvis du spør en av landets største fargeeksperter).
Trendene i boliger reflekterer også trenden i moteindustrien. Så hvis du vil delta i mote, bør du også implementere disse tipsene i din klærstil. På 2trendy.no kan du finne mye mer inspirasjon for din stil.
Hva vil du kaste deg i 2018?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *