3 av de beste robotstøvsugere på markedet

I vår rangeringsliste for beste robotstøvsuger har vi sett på viktige egenskaper som batterikapasitet, pris og hva du får for pengene, sugeevne, tilpasningsevne for ulike underlag og hvor enkel den er til å bruke og programmere. Rangeringen er basert på eksterne vurderinger og anmeldelser.

IRobot Roomba 866

iRobot Roomba 866 er rangert som den beste robotstøvsuger på vår liste, og er en eksklusiv modell som gir en rekke ulike muligheter for brukeren.

Den har såkalt Aeroforce-teknologi (luftstrømakselerator), som bruker innovativ teknikk for å gi støvsugeren en svært kraftig sugeevne. Dette er en av de mange fordelene med denne enheten. Den er god på listekanter og på alle typer underlag, og den gjenkjenner mer støvete områder og gir disse derfor ekstra tid.

Modellen har skjemaplanleggingsfunksjon, slik at du kan strukturere driften for en uke i forveien.  

Navigasjonsfunksjonaliteten i denne modellen er svært god, da den er utstyrt med optiske og akustiske sensorer, og benytter iRobot sin egen iApapt®-teknologi for å lage et inngående visuelt kart av stedene den arbeider på.

Roboten har automatisk retur til ladestasjon, og er enkel å rengjøre og vedlikeholde.
Driftstiden er på 60-90 minutter avhengig av underlag, og oppladningstiden er på 3 timer.

Denne modellen har HEPA-filter, som er et godt filtreringssystem som egner seg godt både for allergikere og de som har kjæledyr. HEPA-filteret fanger opp partikler og bakterier og har lite støvutslipp.IRobot Roomba 616

Denne modellen er svært enkel å bruke, og det eneste du trenger å gjøre for å sette i gang med å bruke den er å trykke på “CLEAN”-knappen.
Driftstiden er mellom 60-90 minutter, og den kan derfor dekke gulvarealer på opptil 100 kvadratmeter. Oppladingstiden er 3 timer, så denne modellen har altså god batterikapasitet. Den har automatisk retur til ladestasjon, og har et avansert filtersystem som fungerer meget godt.

Støvsensorer forteller roboten at den skal gi ekstra på steder hvor det er mer støvete eller skittent.

Prisen på IRobot Roomba 616 er forholdvis lav, og du får derfor veldig mye for pengene med denne modellen.

 

IRobot Roomba 650

IRobot Roomba 650 er en svært god robotstøvsuger som kan anbefales som en totalløsning. Den fungerer godt på alle typer underlag og justerer børster og energiforbruk etter behov. Den navigerer godt i kompliserte omgivelser, og er i stand til å vurdere ulike gjenstander i forhold til deres egenskaper. Som et eksempel er denne enheten i stand til å gjenkjenne en bordduk og dermed vite at den kan passere under duken, fremfor å oppfatte den som en solid gjenstand.

Denne modellen krever svært lite vedlikehold, og den rengjør både grundig og effektivt, uansett partikkelstørrelse, og inkludert hår fra mennesker og kjæledyr. Den har gode programmeringsmuligheter. Roomba 650 har en batterikapasitet på 60 – 90 minutter per opplading, og ladetiden er på 3 timer.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *