Minimalstisk innredning med plisse- og lamellgardiner

Er du på utkikk etter noen gardiner som kan pryde og fremheve alle vinduene i det nye hjemmet? Er du interessert i gardiner som kan pynte opp på en enkel, men stilfull måte i alle rom? Da kan plissegardiner og lamellgardiner være løsningen for deg. 

Allsidige lamell- og plissegardiner

Begge gardintypene er perfekte i ethvert hjem der innredningen er enkel, stilig og minimalistisk, og med lamellgardiner og/eller plissegardiner kan du dessuten selv bestemme hvordan lyset skal falle i hvert rom. De vertikale linjene til lamellgardinene kan bidra til å skape en følelse av både ro og balanse i ethvert rom, og de er spesielt egnet for store vinduer. Plissegardinene er horisontale og de mest populære modellene gir deg muligheten til å velge om du vil åpne opp for sollyset i bunnen, i midten eller i toppen av vinduet. 

Både plissegardiner og lamellgardiner passer også perfekt på soverommet, siden du kan få begge typene som mørkleggingsgardiner. Dermed kan du være helt sikker på at du ikke blir forstyrret av det naturlige lyset utenfor når du går for å sove. 

Lamellgardiner med et personlig preg

Du trenger ikke å ha en stilren eller minimalistisk innredning i hjemmet ditt for at lamellgardiner skal passe. Selv om lamellgardiner ofte foretrekkes av de som går etter en minimalistisk stil, så passer disse gardinene inn i nærmest hvilket som helst interiørdesign. 

Lamellgardiner er også tilgjengelige i flere forskjellige farger og forskjellige bredder, noe som betyr at du kan få akkurat det designet på gardinene du vil ha. Dermed behøver du ikke å gå på kompromiss med din personlige stil når det gjelder å velge gardiner til hjemmet ditt. Lamellgardiner er med andre ord den perfekte gardinløsningen for ethvert moderne hjem, siden de er elegante, praktiske og fleksible. 

Elegante og minimalistiske plissegardiner

Plissegardiner har blitt veldig populære de siste årene fordi de både er praktiske, holdbare og elegante. De fås i forskjellige kvaliteter og farger, og kan tilpasses vinduer i alle størrelser.

Hvis du skal skifte gardiner i hjemmet ditt, bør du vurdere å bytte til plisserte gardiner. Det er en åpenbar løsning hvis du har en forkjærlighet for moderne og minimalistisk innredning, men som samtidig kan tilpasses din personlighet med forskjellige farger og mønstre.

Det er de færreste som kan klare seg uten uten gardiner i hjemmene sine. Med plissegardiner får du beskyttelse mot solen og nysgjerrige øyne utefra, samtidig som du kan skape en personlig, privat og hyggelig stemning der hjemme.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *