Hvordan massasjer og spa kan hjelpe deg å lindre stress

Stress er noe ethvert menneske avtaler med i hans / hennes liv. Dette kan være negativt stress fra for eksempel å miste jobben, eller positivt stress fra å kjøpe ditt første hjem eller å ha en baby, etc. Alle av oss bør vite hvordan man skal håndtere stress som det kan påvirke vår kropp og sinn, og kan til og med resultatet i symptomer som hodepine, høyt blodtrykk, angst, etc. og massasjer og spa-terapi kan være stor supplement for å redusere stresshormoner i kroppen.

 

Alle de stressrelaterte symptomer som angst, rastløshet, hodepine, muskelspenninger eller smerter, tretthet, kan bli løst ved hjelp av massasje og spa. Dopamin og serotonin hormoner, som er ansvarlig for det gode humør og følelser knyttet til kjærlighet og glede i kroppen, frigjøres når du får en massasje. Dette resulterer i avslappet og rolig følelser som stress er fysisk fjernet fra kroppen. Å ha en terapeutisk massasje i rutinen kan hjelpe deg å se, føle og leve bedre og sunnere siden det skifter tankene bort fra alle dine bekymringer og slapper deg.

 

Studier har vist at å legge massasjeterapi i livet ditt vil ikke bare redusere stressnivået i kroppen, men det vil også forynge deg som det frigjør endorfiner som roer det perifere nervesystemet. Selv med en 1 time massasje vil du føle deg mer gjenopplivet!

 

Bading i en badestamp eller spa hjelper også lindre spenninger som det er vitenskapelig bevist at hydroterapi er en av de beste terapi. Varmt vann fører til dopamin blir frigjort, som hjelper kroppen å bekjempe konsekvensene av skadelig stress.

 

Her er noen andre fordeler av massasje:

 

  • Senker hjertefrekvens og blodtrykk
  • Senker din smerte ved å slappe musklene
  • Øker energinivået
  • Forbedrer immunsystemet
  • Gjenoppretter normale fordøyelsessystemet fungerer
  • reduserer kortisolnivå og insulinnivået i kroppen

 

den største grunnen til å bruke massasje er at det er en naturlig og trygg måte å redusere stress. Andre former for terapi kan føre til bivirkninger i kroppen. Lang sikt stress forårsaket på grunn av pågående situasjoner som økonomiske problemer kan være skadelig for vårt hjerte, generelle helse og liv. De fleste meditasjonssentre tilbyr meditasjon kurs som også er en bekreftet måte å oppnå velvære i tankene dine. Den viktigste komponenten for å ha en sunnere livsstil er å bli kvitt stress så tidlig som mulig, så hvorfor ikke unne deg en koselig spadag i Oslo?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *